Sain ensimmäisen koirani 15-vuotiaana ja siitä lähtien koiramaailma on vienyt minut mennessään. Olen kilpaillut koirieni kanssa agilityssä, tottelevaisuuskokeissa, palveluskoirakokeissa (jälki), käynyt pelastuskoirien peruskokeessa (raunio) ja muutamassa näyttelyssäkin on tullut pyörähdettyä. Etenkin harrastus- ja virkakoirien fysioterapiassa on tärkeää tietää ja ymmärtää lajin tai työtehtävien koiralle asettamat vaatimukset. Kotona minulla on tällä hetkellä kaksi belgianpaimenkoiraa.

Olen valmistunut fysioterapeutiksi 2002 ja suorittanut eläinfysioterapian erikoistumisopinnot Satakunnan Ammattikorkeakoulussa 2004. Turun Koirafysio on perustettu 2005 ja siitä lähtien olen toiminut kokopäiväisesti eläinfysioterapeuttina.

Yli puolet asiakkaistani on urheilu- ja harrastuskoiria joilla on ilmennyt erilaisia ongelmia tai joiden omistajat pyrkivät ehkäisemään ongelmien syntymisen ennaltaehkäisevällä fysioterapialla. Loput asiakkaistani tulevat eläinlääkäreiden lähettäminä erilaisten diagnoosien kanssa.

Hoidan asiakkaitani pääasiassa manuaalisen terapian avulla jossa käytän osteopatian tekniikoita. Tärkeä osa kuntoutusta ovat myös erilaiset terapeuttiset harjoitteet joita ohjaan omistajille kotiharjoitteiksi. Parhaiten kuntoutusprosessi onnistuu silloin kun omistaja osallistuu itsekin aktiivisesti koiran kuntouttamiseen.

Haluan kehittyä työssäni ja siksi jatkokouluttaudun mahdollisuuksien mukaan. Tällä hetkellä kurssitan itseäni osteopatian tekniikoihin. Pyrin hoitamaan koiria kokonaisvaltaisesti ja tavoitteenani on aina löytää syy oireille eikä tyytyä vain oireiden hoitamiseen.